Vahat ovat äärimmäisen monipuolisia ainesosia, joita arvostetaan eri kosmetiikka- ja lääketeollisuuden aloilla niiden suojaavien, kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Luonnollisia vahoja, kuten mehiläisvaha, carnauba, jojoba tai candelilla, käytetään hoitavina ainesosina, jotka muodostavat ihon tai hiusten pinnalle ohuen kalvon, joka suojaa kosteuden haihtumiselta sekä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.
Kosmetiikassa ne toimivat emollientteina, antaen tuotteille kermaisen koostumuksen ja parantaen niiden levitysominaisuuksia. Kasvivahat, kuten carnauba tai candelilla, ovat suosittu valinta vegaanisissa tuotteissa, tarjoten samankaltaisia ominaisuuksia kuin mehiläisvaha ilman eläinperäisiä ainesosia. Vahat auttavat myös lisäämään värikosmetiikan, kuten huulipunien tai ripsivärien, kestävyyttä, varmistaen tuotteen paremman kiinnittymisen ihoon ja pidentäen sen käyttöaikaa.
Luonnollisen alkuperänsä ansiosta vahat ovat myös lempeitä ja turvallisia, mikä tekee niistä laajasti käytettäviä herkän ihon hoidossa. Vahat, kuten jojoba, osoittavat korkeaa yhteensopivuutta ihmisen ihon rakenteen kanssa, mikä mahdollistaa intensiivisen kosteutuksen ilman riskiä huokosten tukkeutumisesta. Ne ovat myös arvokas lisä suojaavissa valmisteissa, kuten huulivoiteissa ja talvikreemissä, joiden tarkoituksena on suojata ihoa tuulelta ja alhaisilta lämpötiloilta.
Vahat ovat luonnollisia ainesosia, jotka eivät ainoastaan tue hoitoa, vaan myös parantavat tuotteiden koostumusta ja vakautta, mikä mahdollistaa rikkaiden formulaatioiden luomisen kosmetiikassa, jotka eivät ainoastaan toimi tehokkaasti, vaan myös tarjoavat miellyttäviä käyttökokemuksia.
Yli 25 vuoden kokemuksella STUDIO UN AUTRE REGARD tarjoaa uuden näkökulman viestintäänne ja tarjoaa monipuolisen valikoiman valokuvaus- ja videopalveluja, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Jokainen palvelu on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erityisiin odotuksiin, keskittyen kuvien laatuun ja alkuperäisyyteen:
- Yritysvalokuvaus: Raportit brändin arvostuksen lisäämiseksi + Video ja yritysfilmi
- Hotellivalokuvaus – Hotellispesialisti: Hotellien, hotelliasuntojen, lomakeskusten ja korkealaatuisten laitosten esittely
- Arkkitehtuuri- ja kulttuuriperintövalokuvaus: Kuvia rakennuksista ja historiallisista kohteista matkailu- ja kulttuurimarkkinointiin
- Virtuaalikierrokset: Interaktiivisten Matterport-kierrosten luominen immersiivisen kokemuksen tarjoamiseksi
- Tapahtumavalokuvaaja yrityksille: Cocktail, gaalaillallinen, kongressit…
STUDIO UN AUTRE REGARD monipuolistaa tarjontaansa vastatakseen laajaan tarpeiden kirjoon ja asemoituu valituksi kumppaniksi korkealaatuisten valokuvien ja videoiden tuottamisessa.
Meillä on myös painatusosasto: suurikokoiset vedokset, taidepainatus, kirjat ja lehdet.
Ammattivalokuvaajanne toimii ympäri maailmaa.
NAN-Maito on vauvanruokamerkki, joka on erityisesti kehitetty tarjoamaan tärkeitä ravintoaineita vauvojen terveelliseen kasvuun ja kehitykseen. Se on suunniteltu jäljittelemään äidinmaidon koostumusta ja tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja, vitamiineja ja mineraaleja. NAN-Maito valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ja se on tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alainen, jotta sen turvallisuus ja ravintoarvo varmistetaan.
NAN-Maito sopii vastasyntyneille aina 12 kuukauden ikään asti. Se on saatavilla eri vaiheissa, jotka on räätälöity vastaamaan kasvavien vauvojen erityisiä ravitsemustarpeita. Kaava on helppo valmistaa sekoittamalla se mukana tulevien ohjeiden mukaan veteen.
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Kahville, jolla on pyöreä maku, vahva aromi ja miellyttävän pitkäkestoinen maku. Klassinen tuote kaikille.
Saatavilla:
250g jauhettuna moka- ja espressobaarille,
500g jauhettuna moka- ja espressobaarille,
500g ja 1kg pavuissa.
Mitat - Minimimitta - Muoto, jonka diagonaali on vähintään 300 mm, 270 x 50. Muodon diagonaali ei saa olla alle 270 mm. Maksimimitta - 3000 x 1700, 6000 x 2800. Paksuus - 3 mm, 4 – 19 mm. Huomautukset - Lasi, joka on suunniteltu lämpökäsittelyyn, on käsiteltävä reunoilta. Tylppäys on riittävä käsittely. APERTE:n lämpökäsitelty lasi täyttää BS EN 12150 -standardin vaatimukset.
Valkoinen kiteinen sokeri, ilman paakkuja, laikkuja ja vieraita epäpuhtauksia. Sokeri on makeaa, ilman vieraita hajuja ja makuja. Sokeri liuotettaessa on läpinäkyvää, ilman liukenemattomia sedimentejä, mekaanisia ja muita epäpuhtauksia. EI GMO
Kosteusosuus: 0,08%
Väri liuoksessa ICUMSA-yksiköissä: 43,0
Sakkaroosipitoisuus, %: vähintään 99,82%
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.